-

Ajankohtaista

2.2.2019
Joulukalenteri avattu viimeistä luukkua myöten

Nummirockille vuoden loppu tarkoitti jo perinteeksi tullutta joulukalenteria, jonka luukuista paljastui tavarapalkintojen lisäksi kesälle uusia julkaisuja läheltä ja kaukaa.

Kaukaisinta osastoa saapuu edustamaan raskaan musiikin seuraavaksi suureksi nimeksi povattu fuusiometalliyhtye Twelve Foot Ninja suoraan Australiasta. Ruotsalaista osaamista puolestaan kuullaan useamman bändin voimin, kun lavalle saadaan ruotsalaisen death metallin kulmakivet Hypocrisy ja Soilwork, sekä rokimmalla otteella vetelevä Dynazty, jonka keulahahmo Nils Molin on tuttu myös Amaranthen laulajana. Lisäksi ensimmäisen festarikeikkansa Suomessa tekevä norjalainen Trollfest laittaa humppavaihteen silmään folkiin ja balkanilaiseen tyyliin nojaavalla metallillaan.

Kotimaiselta puolelta saatiin napattua vähintään yhtä laadukkaita nimiä. Kattausta täydentävät uudet albuminsa pian julkaisevat Children of Bodom ja Battle Beast, vuoden tauolla ollutta Nummirock-perinnettään jatkava Mokoma, synkeyden kauneudeksi muuntava Swallow the Sun, Suomen pitkäikäisimpiä black metal -yhtyeitä edustava Horna, paluun tehneet Ruoska ja MyGrain, vuoden kohutuin punk-yhtye Huora, sekä lätkähuumorillaan hauskuuttava Suamenlejjona.

30.10.2018
Nummirock valmistautuu juhannukseen!

Kauhajoella juhlittava keskikesän karnevaali kerää jälleen metallipäitä Suomesta ja Suomen rajojen ulkopuolelta nauttimaan laadukkaasta musiikista ja luonnon helmasta. 33. kertaa Nummijärven rannoilla juhlitaan kotimaisten ja ulkomaisten metallin kyllästämien artistien johdolla.

Länsinaapuristamme ensimmäistä kertaa raskaasti paikalle souteleva Bloodbath tarjoilee festarikansalle unohtumattoman kuolon kylvyn Paradise Lostistakin tutun Nick Holmesin johdolla. 20-vuotias yhtye julkaisee tänään perjantaina viidennen albuminsa, joka kantaa nimeä “The Arrow of Satan is Drawn”.

Niin ikään ensimmäistä kertaa Puolasta saapuva Decapitated taas pitää huolen siitä, että syke ja vauhti eivät pitissä hiivu. Yhtyettä on alusta saakka kiitelty taitavista biisinkirjoitustaidoistaan ja groovestaan, jotka ovat parikymmenvuotisen uran aikana vain korostuneet.

Kotimaista metallikärkeä edustavat juuri tuoreen albuminsa menestyksekkäästi julkaissut Stam1na, sekä melodisen death metallin ilosanomaa myöskin tuoreella albumillaan levittävä Omnium Gatherum.

3.9.2018
Nummirock 2019 ennakot myynnissä!

Ensi kesän Nummirockin ennakkoliput ovat nyt myynnissä 110 euron early bird -hintaan.
Halvempia kampanjahintaisia lippuja on myynnissä ainoastaan 500kpl nopeimmille.
Marraskuun alusta lähtien ennakon hinta nousee.

Ennakkoliput ovat myynnissä Lippu.fi:ssä ja Tiketissä.

15.8.2018
Nummirock 2018 jälkilöylyt 15.9.

NYT NAPPAA!

Nummirock äfterjameissa Wanhassa Mestarissa juhlitaan mennyttä juhannusta muistellen ja tulevaa suunnitellen. Illan aikana tulee tapahtumaan vaikka ja mitä. On kisaa ja skabaa, ja tietenkin BINGO!

Illan ohjelmasta vastaa Martti Servo & Napander!

Ennakkoliput ovat myynnissä ja ne hoitaa tietenkin Wanha Mestari Kauhajoella!
Kun tilaat juoman, niin ennakko vain 10€. Ovella tuskin on lippuja myynnissä, edes 40 eurolla.

Ja tietysti myynnissä ovat myös Nummirock -tuotteet ja ensi juhannuksen festariliput!

5.7.2018
Nummirock Kiittää!

Haluamme kiittää äärettömän hienoa ja rauhallista yleisöä ja bändejä riumukkaista hetkistä Nummijärvellä juhannuksena 2018!

Yhteistyökumppanimme ansaitsevat myös valtavat kiitokset ja kumarrukset.
Emmekä voi unohtaa reippaita ja aktiivisia talkoolaisia, jotka jälleen mahdollistivat mielettömän elämysviikonlopun festarikansalle.

K I I T O S ! ! !

P.S. Kalenteriin voi jo merkata ensi juhannuksen 19.-22.6.2019  ;)

14.6.2018
Metsäpalovaroitus!

Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa, joten avotulen teko on ehdottomasti kielletty! Kielto koskee myös hiili- ja kertakäyttögrillejä, saunavirityksiä ja kamiinoja ym..

Kaasugrillit ja muut kaasulla toimivat keittovälineet on sallittuja, mutta olemme erityisen tarkkaavaisia näiden käytön suhteen. Jos on kaasupullo mukana, niin sen säilyttäminen on sallittu teltan ulkopuolella.
Myös retkikeitin on sallittu, kun siitä ei lähde kipinöitä. Retkikeitin pitää sijoittaa palamattomalla alustalla ja muutenkin oltava erittäin varovainen käytön kanssa, ettei keitin pääse kaatumaan.

Tupakoijien on noudatettava erittäin suurta varovaisuutta tumpatessa. Natsoja ei voi nakella ympäri metsää. Pakatkaa mukaan tyhjä pelti- tai lasipurkki tupakin natsoja varten.

Suosittelemme myös pienten sammuttimien pakkaamista festarivarustukseen.
Nummirock tulee järjestämään grillauspisteen, jossa valmiina olevat kaasugrillit ovat festivaalivieraiden vapaassa käytössä. Pidetään siis myös huoli siitä, että seuraavalle käyttälle jää siisti grilli.

Taaplataan festari iloiten ja ennen kaikkea turvallisesti läpi ja pidetään yhdessä huoli siitä, että tahatonkin hölmöily pidetään kurissa.

Meidän kaikkien turvallisuus on tärkeintä!

13.6.2018
Festaribussiaikataulut

Festaribussien aikataulut löytyvät nyt osoitteesta http://nummirock.fi/bussit.

Kuljetukset ovat Seinäjoen matkakeskukselta, Porin ja Kauhajoelta linja-autoasemilta, sekä Kauhajoen Aronkeitaalta.

Lauantain Hevisaurus kuljetukset ovat myös varmistuneet.
Ensimmäinen bussi lähtee Kauhajoelta klo 11.30 kohti Nummijärveä. Seuraava heti perään klo. 12.00 ja 13.00. Bussin hinta on vain 2€ / Hevisauruskonserttilainen.
Paluu kuljetukset Hevisaurus -konsertista heti klo 16.00 alkaen. Paluumatkan hinta 2€/ rokkari.

7.6.2018
Nummirock Frisbeegolf Open 2018

Nummijärvi Campingin 18 väyläisellä radalla heitetään tänä vuonna toinen Nummirock Frisbeegolf Open, joka voittajille on luvassa Nummirock 2019 -festariliput. Myös toiseksi ja kolmanneksi tuleet parit palkitaan ruhtinaallisesti.

Nummijärvi Camping on n. 2,5 kilometrin päässä festivaalialueesta, jonne pääsee helposti kävellen tai ilmaiskujetukselle festarialueen pääportin välittömästä läheisyydestä. Mukaan otetaan vain 36 heittoparia (=72 heittäjää).
Osallistumismaksu kisaan on festarilipullisilta (ei Hevisaurus) 10 euroa per pari. Maksu suoritetaan käteisellä heittopaikalla.

Voit ilmoittautua kisaan parisi kanssa tällä lomakkeella.
Ilmoittautuminen on mahdollista myös heittopaikalla.

 

Kisa järjestetään yhteistyössä Frisbeegolf Kauhajoki ry:n kanssa.

3.6.2018
NummiKievariin Premium -lipuilla

Tänä vuonna Nummirockissa on jälleen tarjolla mahdollisuus myös pieneen itsensä hemmotteluun NummiKievarin myötä! Rajatulla VIP-alueella pääsee nauttimaan suoran lavanäkyvyyden lisäksi kahdesta ruokailusta, viidestä juomalipusta sekä omista WC-palveluista. NummiKievari on tarkoitettu täysi-ikäisille asiakkaillemme ja on avoinna torstaista lauantaihin.

Kahden ja neljän päivän Premium -liput sisältävät sisäänpääsyn NummiKievariin, sekä 2 ruoka-annosta ja 5 juomalippua NummiKievarin valikoimasta.
Jo aikaisemmin ennakon ostaneet voivat upgreidata lippunsa Premiumiksi Tiketissä ja Lippu.fi:ssä 80 eurolla.

31.5.2018
Hevisaurus -lippujen ennakkomyynti alkaa!

Kesäkuun 1. päivänä tulevat myyntiin päiväkohtaiset ennakkoliput!

Samalla kellon lyömällä, perjantaina 1. kesäkuuta klo. 09.00 tulevat ennakko myyntiin myös Hevisaurus​ -konserttiliput!
Lippu on voimassa lauantaina 23.6. ainoastaan 12-16 välisen ajan, jonka jälkeen tapahtuma-alue tyhjätään konserttilipullisista rokkareista. Hevisaurus -konserttilippu ei oikeuta pääsyä leirintäalueelle.

Kauhajoella Hevisaurus -perhekonserttiliput myy DataStoppi 25 euron hintaan. Huomisesta lähtien Datastopista myös neljän päivän festariliput ennakkohintaan 125€.

Nyt siis kaikki lipputyypit ovat ennakkomyynnissä! Ennakot myyvät TIKETTI​ ja lippu.fi​. Lisätietoja lipuista löytyy liput ja sijainti -sivulta.


« Edelliset 10   

8
Liput - Tickets Liput - Tickets
8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-