Nummirock Metal Festival - 18-19-20-Kesäkuu-2015-Nummijärvi-Kauhajoki Nummirock Metal Festival - 18-19-20-Kesäkuu-2015-Nummijärvi-Kauhajoki

-

 

 

 

 

 

 

 

 

-

-

-

16.2.2015
Uudet nettisivut avattu ja päiväkohtainen ohjelma näytillä!

HipHei! Vihdoinkin saimme nettisivut aiku kaikessa komeudessaan. Sivujen avautumisen myötä nähtävillä on nyt myös päiväkohtaisen ohjelma. Tarkempi aikataulu ohjelmasta julkaistaan kevään aikana. Tältä sivulta läydät siis kaikki tapahtumaa koskevat viralliset uutiset ja tiedot. Muistahan liittyä Nummirock -faniksi Facebookissa ja Instagrammissa.

14.2.2015
Ilmoittaudu talkoolaiseksi Nummirockiin!

Järjestyksenvalvojien lisäksi tarvitsemme työntekijöitä mm. anniskeluun, keittiölle, bäkkärille, lipunmyyntiin, infoon ja tavaransäilytykseen.
Monenlaista mukavaa hommaa olisi tarjolla, joten ei muuta kuin hakemusta täyttämään.
Ensisijaisesti työllistämme täysi-ikäiset uljaat urhot ja nohevat neitoset.
Täytä ja lähetä kuponki huolelllisesti täytettynä 30.4. mennessä ja ole osa Nummirock 2015 -tapahtumaa!

14.2.2015
Juhannustunnelmia

Juhannus lähestyy ja ohjelma alkaa olla kasassa. Tämän videon avulla pääset juhannustunnelmiin tuota pikaa, nähdään Juhannuksena Nummessa!

14.2.2015
Diablo Nummirockiin!

Ennätyksellisen kauan yleisöä odotuttanut tamperelaisyhtye palaa rytinällä suoraan Nummirockin lavalle heittäen kesän ainoan festarikeikkansa! Nyt on tytöt ja pojat semmoiset bileet käsillä, että kylillä puhutaan vielä vuosien päästä! Varmintahan on kuitenkin osallistua itse! Tsekkaa Diablon Rainerin terveiset Nummirockin kävijöille.

-

-

Lipputarjous!

 

Tiketti Lippupalvelu

-

-