Nummirock Metal Festival - 18-19-20-Kesäkuu-2015-Nummijärvi-Kauhajoki Nummirock Metal Festival - 18-19-20-Kesäkuu-2015-Nummijärvi-Kauhajoki

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-

-

-

24.6.2015
Nummirock löytötavarat

Kaikkia Nummirockissa kadonneita tavaroita voi kysellä Kauhajoen poliisilaitokselta numerosta 0295 4156 93.

21.6.2015
Nummirock 2015 on ohi

Nummirock kiittää nöyrästi ja kumartaa syvään koko festivaalikansalle, bändeille, työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja muille osallistujille todella mallikkaasti onnistuneesta juhannuksesta 2015! Vaikka kelit olivat vaiheittain haasteelliset, festivaalikansa nautti taas Nummijärven juhannuksesta täysin siemauksin! Julkaisemme virallisen kävijämäärän heti kun sellainen saadaan selville. Nähdään juhlavuonna 2016! Valokuvia ja Videoita festareilta voit katsella vaikka heti Facebook-sivultamme. ISOO Kiitos! Terveisin, Nummirockin organisaatio.

18.6.2015
Nummirockin Live-seuranta

Nummirock 2015 -festivaali on jyrähtänyt käyntiin täydellä teholla! Seuraa live-seurantaamme Facebook-sivullamme. Kerromme festarin etenemisestä ja tunnelmasta valokuvin ja videoin sekä haastattelemme bändejä ennen ja jälkeen keikkojen.

Jokaisen päivän päätteeksi julkaisemme päiväkohtaisen yhteenvedon videomuodossa. Bongaa itsesi, kaverisi ja suosikkiesiintyjäsi suoraan leirinuotiosi ääreltä tai vaikka kotisohvaltasi.

17.6.2015
Nummirock Steam Beer

Saimme juuri tiedon, että kauan odottamamme raikas Nummirock Steam Beer on saapumassa Nummijärvelle minä hetkenä hyvänsä. Varta vasten Nummirockille käsintehtyä virvoitusjuomaa pääset nauttimaan festivaalialueen anniskelupisteistä, Tervetuloa!

"Elämä on raskasta, hiki valuu ja festareilla janottaa. Nummirockin spesiaaliolut on amerikkalaistyylinen Steam Beer raskaan musiikin raatajille. Steam Beer on tyyli jossa yhdistyy perinteisesti lageria komeammat humalat sekä ipaa korkeampi kesäkerroin. Käsityönä, meiltä teille..!"

-

-

Lipputarjous!

 

Tiketti Lippupalvelu

-

-