-

Ajankohtaista

31.5.2021
Nummirockin leirihaku aukeaa NYT!

Haemme 15 rohkeaa leiriä Nummirockin suljetulle leirintäaluelle toteuttamaan virtuaalista juhannusjuhlaa kanssamme.

Tänä vuonna leirit ja etenkin leiriläiset tulevat olemaan entistä isommassa osassa tapahtuman ohjelmaa. Vaikka tekijätiimimme on jo ideoinut jotain leiriläisten pään menoksi, ensimmäistä kertaa leiriläiset pääsevät myös itse vaikuttamaan tapahtuman sisältöön. Haluaisitteko kenties striimata oman kokkinurkkauksen tai järjestää minikeikan muille juhannuksen juhlijoille? Vain taivas (ja Suomen laki) on rajana!

Kokoa siis oma leirisi ja lähetä vapaamuotoinen leirihakemus perusteluineen, miksi juuri TEIDÄN leirin pitäisi tulla kutsutuksi Nummeen tänä vuonna. Lisätietoja vapaamuotoisen hakemuksen täyttämiseen löydät striimisivulta.

 

Lähetä siis älyvapaamuotoinen leirihakemus perjantaihin 11.6.2021 klo 21.00 mennessä osoitteeseen info@nummirock.fi.

24.5.2021
Nummirock bändileiri lapsille ja nuorille

Lymyileekö kotonasi tuleva muusikko? Kiinnostaako bändissä soittaminen? Onko sinulla jo bändi, mutta haluaisit lisää kokemusta ja sparrausta?
Ei hätää, sillä juhannusviikolla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan kehittämään omia taitojasi ja hankkimaan huikeita kokemuksia!

Nummirock järjestää yhteistyössä Panula-opiston kanssa historiansa ensimmäisen lapsille ja nuorille suunnatun musiikkileirin 21.-24.6. Seurantalo Salakarin tiloissa Nummijärvellä. Leirin opetuksesta vastaavat musiikkialan ammattilaiset. Lisäksi leirillä nähdään nimekkäitä artistivieraita, kun leirikummeiksi saapuvat mm. Tuomo Saikkonen (Mokoma) ja Osku Ketola (Elonkerjuu). Ammattilaisten sparraus tulee tarpeeseen, sillä leirin päätteeksi leiriläiset pääsevät esiintymään Nummirockin livesriimissä oikealta Nummirockin lavalta!

Leirihaku on nyt auki virallisella leirisivulla.
Hakuaika päättyy 11.6.

20.5.2021
Nummirock virtuaalitodellisuudessa

Livestriimin lisäksi Nummirockin voi kokea myös virtuaalitodellisuudessa, johon kävijät voivat tulla joko virtuaalilaseilla tai tietokoneella. Festarivieraat voivat luoda itselleen avatarin, eli virtuualihahmon, jolla voi seikkailla virtuaalisessa Nummirockissa, tavata muita festivaaliin osallistujia, sekä seurata livestriimiä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on mukana ESR-rahoitteisessa Vevent -hankkeessa, jossa Nummirock on mukana pilottitapahtumana. Hankkeen tavoite on tuottaa osaamista, tietoa ja verkostoja virtuaalisten tapahtumien tuottamiseen XR-teknologiaa hyödyntäen.
Lisätietoa virtuaalisesta Nummirockista koostetaan Nummirockin verkkosivuille.

6.5.2021
Nummirock jälleen virtuaalisena!

Nummirock -perinnettä jatketaan tänäkin vuonna virtuaalisena festivaalina. Viime vuoden tyylikäs ja toimiva toteutus saa jatkoa, ja luvassa onkin mahtipontisempi virtuaalinen festivaalielämys uusilla elementeillä marinoituna.

Viime vuonna juhlavasti toiminut hedelmällinen yhteistyökuvio Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja paikallisten ammattilaisten kanssa jatkuu seuraavalle tasolle. Striimin korkea laatu säilyy, joten tunnelma kotisohville välittyy varmasti krabulabingoineen ja rockjoogineen. Pieniä muutoksia ja parannuksia striimiin on luvassa ja osa keikoista jouduttaneen esittämään maksullisen alustan kautta. Ilmaistakin sisältöä on tarjolla, 90 tunnin liveleirinuotiostriimiä unohtamatta.

Lisätietoa virtuaalisesta Nummirockista koostetaan Nummirockin verkkosivuille.

20.4.2021
Nummirock siirtyy vuoteen 2022!

Vaikka jokavuotinen Nummirock -perinne on teille ja meille vuoden kirkkaimpia kohokohtia, raskain mielin joudumme ilmoittamaan, että tulevan juhannuksen Nummirock siirretään järjestettäväksi 22.-25.6.2022.

Epävarman tilanteen ja vauhdikkaasti muuttuvien olosuhteiden vuoksi joudumme jälleen siirtämään juhannuksen perinteikkäimmän metallifestarin seuraavaan kesään. Tämän hetkisessä tilanteessa meillä ei ole mahdollisuuksia tarjota sellaista kokonaisvaltaista festivaalielämystä, jonka haluamme vieraillemme antaa.

Paras tapa tukea tapahtumia, on säilyttää ostetut liput vitriinissä. Nummirock 2020 ja 2021 festivaaleille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 festivaalille, eikä lipunhaltijan tarvitse tehdä mitään. Lisätietoja lippujen palautuksesta löytyy viralliselta koronatiedote -sivulta.

Olen jo aloittanut kesän 2022 rakentelun ohjelman osalta, ja toivonkin saavani sen kasaan hyvissä ajoin. Tulevasta ohjelmistosta tulemme kertomaan heti, kun se on mahdollista.
Vaikka juhannusjuhlat perinteiseen tyyliin onkin peruttu, emme silti jää nytkään surkuttelemaan, vaan kehittelemme varmasti vielä jotain juhannustunnelmointia riemuksenne.” kommentoi Nummirockin ohjelmasta ja tuotannosta vastaava Tero Viertola.

Ennakkolippujen myynti jatkuu normaalisti. Neljän päivän festarilipun hinta on 145€ (+käsittelykulu). Neljän päivän PREMIUM -ennakkolipun hinta on 175€ (+käsittelykulu).

 

Nummijärvellä, 20.4.2021
Nummirock organisaatio

25.3.2021
Ei juhannusta ilman Nummirockia!

Toiveikkaana julkaisemme nyt loput esiintyjät juhannukselle 2021.

Hollantilaisen kauhumetallin mestari, Carach Angren, saapuu Nummijärvelle neljän vuoden tauon jälkeen. Viime syksynä virallisen albumilistan korkeimman pallin kiilloittelusta  Franckensteina Strataemontanus -albumillaan nauttinut yhtye tulee levittämään teatraalista horroria heti torstaina Inferno -lavalla.

Kotimaisten metallistien hurjaa kööriä saapuvat vahvistamaan Lost Society, Kaunis Kuolematon, Warmoon Lord, Mimorium sekä alkuperäisellä kokoonpanolla paluun keikkalavoille tekevä Kiuas.

Ohjelmiston monipuolisuutta täydentävät tutut Stereo Terror ja Tampere burlesque, sekä Nummirockin omasta henkilöstöstä koostuva Nummirock Ensemble.
Maailmanlopun meiningin varmistaa 70 vuotta tänä vuonna täyttävä legenda, Mikko Alatalo, joka tekee paluun Nummijärven juhannusjuhlien lavalle noin 40 vuoden tauon jälkeen.

27.1.2021
Nettikauppa avattu!

Nummirockin oma nettikauppa löytyy tuoteet -sivulta.
Sivulla on mallit ja hinnat myynnissä olevista tuotteista.

Kannattaa tutustua heti, ja tilata tuore 2021 mallin huppari!

25.9.2020
Nummirock 2021 ulkoasu

Alunperin oli tarkoitus mennä lähes samalla ulkoasulla vuosi 2021, kuin 2020. Ehkä vain muutamilla pienillä upgreidauksilla höystettynä. Koska haluttiin, että teeman hahmot elää mukana tänä erikoisena aikana, eikä heistä haluttu heti luopua. Joten näin taas kävi, että perinteisesti homma lähti vähän lapasesta, mukaan tuli uusia elementtejä ja hahmoja. Myös värimaailma muuttui totaalisesti. Taas menään!

26.6.2020
Ensimmäiset bändit julkaistu juhannukseen 2021

Juhannuksen livestriimeissä julkaistiin iso kasa ensi vuoden esiintyjiä, joita ovat ulkolaiset:
Hammerfall (swe), At The Gates (swe), Borknagar , Brothers of Metal (swe), Gloryhammer (UK), Gorgoroth (nor), Metsatöll (est), Mgła (pol), Rotting Christ (gre), Sepultura (bra)

Sekä kotimaiset Apocalyptica, ...And Oceans, Crimson Sun, Dawn of Solace, Detset, Diablo, Ensiferum, Evil Drive, Fear Of Domination, Grillijono K.O., IKINÄ, Korpiklaani, Lähiöbotox, MERTA, Metal De Facto, Nameles, Pikakassa, Ratface, Rytmihäiriö, Turmion Kätilöt, Wanton, Wolfheart sekä Vorna. Wacken Metal Battle finalisteja ovat Fatal Effect, Wagtails and Where's My Bible. Festivaalin juontajina toimivat tuttuun tapaan Laura Vähähyyppä ja Hanna-Mari Katila.

Lisää bändejä julkaistaan syksyn mittaan.

Juhannuksena 23.-26.6.2021 Kauhajoen Nummijärvellä juhlitaan 35. Nummirock. Tämän vuotiset ennakkoliput käyvät sellaisenaan ensi vuonna. 2021 Nummirockin ennakkolippuja myyvät Tiketti ja Lippu.fi alkaen 138,50€ (+lippukauppakohtaiset palvelumaksut) kesäkuun loppuun saakka.

15.6.2020
Ilmaisen livestriimin esiintyjät!

Omnium Gatherum, Ruoska, Suamenlejjona, Tyrantti, Verikalpa ja Nummirock Ensamble

Suora lähetys festarialueelta alkaa keskivikkona Zoomilla, johon toivotaan kaikkien kotileiriläisten liittyvän.
Perjantain ja lauantain päälähetykset löytyvät Facebooiin ja Youtuben Nummiirock -kanavilta.
Kaikki videot ja infot löytyvät www.nummirock.fi/striimi -sivuilta

♦️ ÄLÄ TULE MEILLE, ME TULLAAN TEILLE! ♦️


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »  

8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-