Nummirock talkootyöläisen silmin?

Nummirock festivaali järjestetään tänä vuonna 28. kerran. Tapahtuman järjestää Nummijärven Maatalousjärjestö ry, joka on yleishyödyllinen yhteisö. Tapahtuman järjestelyissä erittäin tärkeässä roolissa ovat vapaaehtoiset ja tarvitsemme ison joukon tehokkaita ja aktiivisia talkoolaisia auttamaan festivaalin läpiviemisessä. Järjestyksenvalvojien lisäksi tarvitsemme auttavia käsiä anniskeluun, infoon, henkilökunnan ruokalaan, lipunmyyntiin, rakennus- ja purkutöihin, siivoustyöhön ja monenlaisiin muihin tehtäviin.

Talkoot 2014

Nummirockissa talkootyöhön ilmoittautunut tekee vähintään yhden 8-10 tunnin työvuoron festivaalin aikana. Työvuoron aikana tarjotaan talkootyöläiselle lämmin ruoka sekä kaksi kahvia. Työvuoroihin voi esittää toiveita ja ne otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuoroja jaettaessa.
Talkoisiin voivat hakea myös alaikäiset. Ensisijaisesti kuitenkin työllistämme täysi-ikäiset.

Ilmoittautuminen

Talkootyöhön voit ilmoittautua lomakkeella, joka löytyy Nummirockin internetsivuilta. Lomake tulee täyttää ja palauttaa allekirjoitettuna 31.5.2013 mennessä.

Lisätietoja annamme mielellämme. Soita vaikka suoraan Nummirockin infonumeroon: +358 50 375 9010 tai heitä söhköpostia osoitteeseen: info (ä t) nummirock.fi.

Koe sinäkin Nummirock talkootyöläisen silmin ja ole mukana luomassa onnistunutta tapahtumaa!