-

Ajankohtaista

1.5.2022
Päiväkohtainen aikataulu julkaistu

Päiväkohtainen ohjelma nähtävissä Ohjelma -sivulla.
Samalla julkaistaan ohjelmaan extrana kotimaiset Ember Falls ja Crimson Sun.

HOX HOX
- Kahden päivän ja yhden päivän liput tulevat myyntiin 1.5.2022 (myös premium).
- Lauantain perheliput Hevisauruksen konserttiin tulevat myyntiin toukokuun 1. päivä (alle 2v. ilmaiseksi).
- Neljän päivän ennakkolippu 1.5. lähtien 155€. Totuttuun tapaan lipun hinta sisältää auto- ja telttapaikan legendaarisella leirintäalueella.
- Vain PREMIUM -lippujen hankinta vaatii 18 vuoden iän.
- Ennakkoliput: Tiketti ja Lippu.fi

- IN ENGLISH -
Here you are, The daily schedule!
At the same time, the a few extra line-up additions will be announced - domestic Ember Falls and Crimson Sun.

HOX HOX
- Two-day and one-day tickets will go on sale on May 1, 2022 (including premium).
- Saturday's family tickets for the Hevisaurus concert will go on sale on May 1st.
- Four-day pre-sale ticket from 1.5.2022 onwards will be 155€. As usual, the ticket price includes a car and tent space at the legendary campsite.
- PREMIUM tickets are possible to be purchaced by over 18 year olds.
- Pre-sale tickets can be bought here: Tiketti ja Lippu.fi

 

30.3.2022
Ohjelma on valmis!

Alien Weaponry ja Hevisaurus Nummirockiin!

Nummirockin 2022 ohjelman sinetöi eksoottisesti uusiseelantilainen thrash ja groove metal -elementtejä ja Maorin kieltä musiikissaan yhdistelevä Alien Weaponry!

Herra Hevisaurus joukkoineen ei millään malta pysyä Velhojen vuorella, vaan tekee odotetun paluun Nummijärvelle. Lauantain perhepäivään myydään erillinen lippu, joka tulee myyntiin 1.5.2022.

Hevisauruksen lisäksi muita kotimaisia artisteja ovat 12 vuoden tauon jälkeen Nummijärvelle palaava Kiuas, industrial metallia työstävä Fear of Domination, synkkääkin synkemmät Chamber of Unlight ja Mimorium. Avaruuden pääkaupungista NummiLoreanin imussa juhannussumun läpi Nummijärvelle syöksyy Memoremains, sekä Kaaoszinen Demonurkan kautta valituksi tullut Diskreator. Perinteeksi muodostunut Nummirockin oma housebändi Nummirock Ensemble käynnistää 36. Nummirockin keskiviikkona 22. kesäkuuta.

HUOM!
Tänä vuonna keskiviikko on jo virallinen festaripäivä, koska Inferno-lava on jo täydessä vedossa. Keskiviikkona rokki soi siis kahdelta lavalta.

17.3.2022
Talkoohaku on auki

Nummirock hakee talkoolaisia, yhdistyksiä ja seuroja!

Viimeinkin on päästy siihen pisteeseen, että voimme lähteä hakemaan reippaita talkoolaisia festarin ylläpitotehtäviin. Pieni festivaalikylämme tarvitsee monenlaista taitajaa, joten varmasti myös sinulla voisi olla meille annettavaa.

Tarvitsemme jälleen suuren joukon aktiivisia talkoolaisia erilaisiin tehtävin, kuten mm. anniskeluun, rakennukseen ja purkuun, infoon ja narikkaan, tuotemyyntiin, henkilökunnan ruokalaan, Relaamoon, puhtaanapitoon, sekä tietenkin myös järjestyksenvalvontaan.

Yhdistykset, seurat ja joukkueet voivat olla suoraan yhteydessä puhelimitse (0400 566784) tai sähköpostilla (info [ät] nummirock.fi), niin kerromme mielellämme lisää tehtävistä ja hinnoittelusta.

Talkoolaiset ovat festivaalimme elinehto.

Täytä tämä lomake huolellisesti ja lähetä se meille 31. toukokuuta mennessä.

3.3.2022
Myyntipaikat haettavissa

Haluamme tarjota festivaalivieraille mahdollisimman monipuolisen ja laadukkaan ruokavalikoiman. Lähi- ja luomuruoka ovat erityisen lähellä tapahtumamme arvomaailmaa, joten nämä ovat siten etusijalla myyntipisteitä valittaessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tero (ät) nummirock.fi 17.4. mennessä.
Hakemuksen lähettäminen ei automaattisesti oikeuta myyntipaikkaan. Käymme tarkasti läpi kunkin hakemuksen, joista tulemme valitsemaan vähintään 8 mielestämme parhaiten Nummirockiin sopivaa myyjää.

Myös pienempiä ruokamyyntipisteitä (snäksit ym.) otetaan mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Tuotemyyntipaikkahakemuksia voi laittaa suoraan Tiinalle (tiina (ät) nummirock.fi).

2.6.2021
Livestriimissä mukana The 69 Eyes ja Ensiferum!

Kesän mukaansatempaavimmasta striimistä vastaa jälleen Nummirock!
Haasteellisesta tilanteesta huolimatta Nummirock ei ole luovuttanut, vaan lyö tiskiin virtuaalifestarin vailla vertaa, kotimaisten huippuartistien voimin.

19 vuotta ehti kulua The 69 Eyes:n edellisesestä vierailusta Nummirockissa, joten nythän olikin jo korkea aika korjata tilanne. Juhannusattoillan päättävä folk metal -jätti Ensiferum soitti ensimmäisen kerran Nummirockissa 2002, samana vuonna kun The 69 Eyes soitti edellisen kerran.
Muut perjantain esiintyjät ovat Nummirockin omasta henkilökunnasta koostuva Nummirock Ensemble, industrial metallia uhkuva Fear of Domination, sekä oululaislähtöinen Mors Subita.
Juhannuspäivän festaritunnelmasta vastaavat The 69 Eyesin lisäksi Anthony Parviaisen Psychework, Lähiöbotox, sekä Battle Beastin laulajana tunnetun Noora Louhimon sooloprojekti Noora Louhimo Experience, jonka tuore albumi tarjoaa kuulijoilleen sielukasta bluesrokkia kantrivivahtein.

Molempina päivinä striimi alkaa klo 15:00, ja luvassa onkin mahtavaa viihdettä keikkoineen ja leiriaktiviteetteineen myöhälle yöhön. 90 tunnin liveleirinuotio alkaa jo keskiviikkona Zoomin kautta.

Lisätietoa virtuaalisesta Nummirockista koostetaan Nummirockin striimisivulle.

31.5.2021
Nummirockin leirihaku aukeaa NYT!

Haemme 15 rohkeaa leiriä Nummirockin suljetulle leirintäaluelle toteuttamaan virtuaalista juhannusjuhlaa kanssamme.

Tänä vuonna leirit ja etenkin leiriläiset tulevat olemaan entistä isommassa osassa tapahtuman ohjelmaa. Vaikka tekijätiimimme on jo ideoinut jotain leiriläisten pään menoksi, ensimmäistä kertaa leiriläiset pääsevät myös itse vaikuttamaan tapahtuman sisältöön. Haluaisitteko kenties striimata oman kokkinurkkauksen tai järjestää minikeikan muille juhannuksen juhlijoille? Vain taivas (ja Suomen laki) on rajana!

Kokoa siis oma leirisi ja lähetä vapaamuotoinen leirihakemus perusteluineen, miksi juuri TEIDÄN leirin pitäisi tulla kutsutuksi Nummeen tänä vuonna. Lisätietoja vapaamuotoisen hakemuksen täyttämiseen löydät striimisivulta.

 

Lähetä siis älyvapaamuotoinen leirihakemus perjantaihin 11.6.2021 klo 21.00 mennessä osoitteeseen info@nummirock.fi.

24.5.2021
Nummirock bändileiri lapsille ja nuorille

Lymyileekö kotonasi tuleva muusikko? Kiinnostaako bändissä soittaminen? Onko sinulla jo bändi, mutta haluaisit lisää kokemusta ja sparrausta?
Ei hätää, sillä juhannusviikolla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan kehittämään omia taitojasi ja hankkimaan huikeita kokemuksia!

Nummirock järjestää yhteistyössä Panula-opiston kanssa historiansa ensimmäisen lapsille ja nuorille suunnatun musiikkileirin 21.-24.6. Seurantalo Salakarin tiloissa Nummijärvellä. Leirin opetuksesta vastaavat musiikkialan ammattilaiset. Lisäksi leirillä nähdään nimekkäitä artistivieraita, kun leirikummeiksi saapuvat mm. Tuomo Saikkonen (Mokoma) ja Osku Ketola (Elonkerjuu). Ammattilaisten sparraus tulee tarpeeseen, sillä leirin päätteeksi leiriläiset pääsevät esiintymään Nummirockin livesriimissä oikealta Nummirockin lavalta!

Leirihaku on nyt auki virallisella leirisivulla.
Hakuaika päättyy 11.6.

20.5.2021
Nummirock virtuaalitodellisuudessa

Livestriimin lisäksi Nummirockin voi kokea myös virtuaalitodellisuudessa, johon kävijät voivat tulla joko virtuaalilaseilla tai tietokoneella. Festarivieraat voivat luoda itselleen avatarin, eli virtuualihahmon, jolla voi seikkailla virtuaalisessa Nummirockissa, tavata muita festivaaliin osallistujia, sekä seurata livestriimiä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on mukana ESR-rahoitteisessa Vevent -hankkeessa, jossa Nummirock on mukana pilottitapahtumana. Hankkeen tavoite on tuottaa osaamista, tietoa ja verkostoja virtuaalisten tapahtumien tuottamiseen XR-teknologiaa hyödyntäen.
Lisätietoa virtuaalisesta Nummirockista koostetaan Nummirockin verkkosivuille.

6.5.2021
Nummirock jälleen virtuaalisena!

Nummirock -perinnettä jatketaan tänäkin vuonna virtuaalisena festivaalina. Viime vuoden tyylikäs ja toimiva toteutus saa jatkoa, ja luvassa onkin mahtipontisempi virtuaalinen festivaalielämys uusilla elementeillä marinoituna.

Viime vuonna juhlavasti toiminut hedelmällinen yhteistyökuvio Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja paikallisten ammattilaisten kanssa jatkuu seuraavalle tasolle. Striimin korkea laatu säilyy, joten tunnelma kotisohville välittyy varmasti krabulabingoineen ja rockjoogineen. Pieniä muutoksia ja parannuksia striimiin on luvassa ja osa keikoista jouduttaneen esittämään maksullisen alustan kautta. Ilmaistakin sisältöä on tarjolla, 90 tunnin liveleirinuotiostriimiä unohtamatta.

Lisätietoa virtuaalisesta Nummirockista koostetaan Nummirockin verkkosivuille.

20.4.2021
Nummirock siirtyy vuoteen 2022!

Vaikka jokavuotinen Nummirock -perinne on teille ja meille vuoden kirkkaimpia kohokohtia, raskain mielin joudumme ilmoittamaan, että tulevan juhannuksen Nummirock siirretään järjestettäväksi 22.-25.6.2022.

Epävarman tilanteen ja vauhdikkaasti muuttuvien olosuhteiden vuoksi joudumme jälleen siirtämään juhannuksen perinteikkäimmän metallifestarin seuraavaan kesään. Tämän hetkisessä tilanteessa meillä ei ole mahdollisuuksia tarjota sellaista kokonaisvaltaista festivaalielämystä, jonka haluamme vieraillemme antaa.

Paras tapa tukea tapahtumia, on säilyttää ostetut liput vitriinissä. Nummirock 2020 ja 2021 festivaaleille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 festivaalille, eikä lipunhaltijan tarvitse tehdä mitään. Lisätietoja lippujen palautuksesta löytyy viralliselta koronatiedote -sivulta.

Olen jo aloittanut kesän 2022 rakentelun ohjelman osalta, ja toivonkin saavani sen kasaan hyvissä ajoin. Tulevasta ohjelmistosta tulemme kertomaan heti, kun se on mahdollista.
Vaikka juhannusjuhlat perinteiseen tyyliin onkin peruttu, emme silti jää nytkään surkuttelemaan, vaan kehittelemme varmasti vielä jotain juhannustunnelmointia riemuksenne.” kommentoi Nummirockin ohjelmasta ja tuotannosta vastaava Tero Viertola.

Ennakkolippujen myynti jatkuu normaalisti. Neljän päivän festarilipun hinta on 145€ (+käsittelykulu). Neljän päivän PREMIUM -ennakkolipun hinta on 175€ (+käsittelykulu).

 

Nummijärvellä, 20.4.2021
Nummirock organisaatio


« Edelliset 10   

8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-