-

Nummirock Bändileiri 2021

Perusfaktaa bändileiristä

Nummirock järjestää historiansa ensimmäisen musiikkileirin tuleville muusikoille: leirikummeina alan ammattilaisia mm. Mokoman ja Elonkerjuun riveistä!

Juhannusviikolla Kauhajoen Nummijärvellä musisoidaan ensimmäistä kertaa lapsille ja nuorille (9v.-) suunnatun musiikkileirin voimin. Nummirock järjestää yhdessä Panula-opiston kanssa leirin nuorille muusikoille, joilla on jo entuudestaan jonkin verran soittotaustaa. Leirille voi hakea yksin tai oman bändin kanssa.

Leiri järjestetään Nummirockin legendaariseksi muodostuneella maaperällä Seurantalo Salakarin tiloissa. Nelipäiväisen (bändeillä kaksipäiväisen) leirin päätteeksi leiriläiset pääsevät esiintymään Nummirockin Inferno-stagella suorassa lähetyksessä. Samalta lavalta rokataan virtuaalinen Nummirock myöhemmin viikonloppuna, joten puitteet ovat sen mukaiset!

Voit hakea leirille joko yksityisenä soittajana tai omalla bändillä bändisparraukseen.

Osallistumismaksuun sisältyy ruokailut (lounas, välipala). Kerrothan ruoka-allergioista hakulomakkeessa. Leirillä ei ole majoittumismahdollisuutta.

 

Osallistuminen yksittäisenä soittajana

Voit hakea mukaan bändileirille, kun sinulla on jostain soittimesta tai laulusta jo kokemusta ja haluat saada lisää kokemusta bändissä soittamisesta/laulamisesta. Bändileirille valituista soittajista/laulajista muodostetaan bändi/bändejä, jotka esiintyvät Nummirockin livestriimissä torstaina 24.6.

Osallistumismaksu on 80 eur/hlö. Osallistumismaksu sisältää ruuan (4 pv), opetuksen ja materiaalit.

Bändileirille otetaan mukaan 30 soittajaa/laulajaa hakemusten perusteella.

Haku bändileirille on auki ma 24.5 - pe 11.6.2021 välisenä aikana. Haku bändileirille tapahtuu tällä hakulomakkeella.

Osallistuminen bändinä

Onko sinulla jo valmis bändi? Haluaisitko bändillesi sparrausta ja soittokokemusta?

Myös valmiit bändit voivat hakea mukaan Nummirockin bändileirille. Bändien sparraukseen osallistuvat myös artistivieraamme Tuomo Saikkonen (Mokoma) ja Osku Ketola (Elonkerjuu).
Bändit pääsevät esiintymään Nummirockin livestriimissä torstaina 24.6.

Osallistumismaksu on 100 eur/bändi ja se sisältää ruuan (2 pv), opetuksen ja materiaalit.

Bändejä otetaan mukaan 2-3 kpl hakemusten perusteella.

Haku on auki 24.5. - 11.6.2021 välisenä aikana. Haku bändisparraukseen tapahtuu tällä hakulomakkeella.

Loppukonsertti Striiminä!

Bändileirin osallistujat pääsevät soittamaan ainutlaatuisessa Live Striimissä!
Täydellinen festarisetuppi Inferno -lavalla takaa jokaiselle nuorelle muusikolle ikimuistoisen elämyksen.

Tästä Loppukonsertti-Liveen

Bändileirin opettajat ja vierailijat

Artistivieraat:

Tuomo Saikkonen on Mokoma-yhtyeen kitaristi ja taustalaulaja. Tamperelaistunut Saikkonen liittyi bändiin sen alkutaipaleella 90-luvun lopussa ja on siitä lähtien kuulunut yhtyeen vakiokokoonpanoon. Hän on myös metallimusiikkiin keskittyvän Sakara Records levy-yhtiön toimitusjohtaja. Yhtiö perustettiin alun perin julkaisemaan Mokoman musiikkia, mutta on sittemmin tarjonnut kodin mm. Stam1nalle, Diablolle, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaukselle, Maj Karmalle ja Jarkko Martikaiselle.

Osku Ketola 
Osku Ketola on kokenut musiikkialan tekijä, jolla on kokemusta lavan molemmilta puolilta. Tällä hetkellä Elonkerjuu orkesterin solistina ja viulistina toimiva Ketola on uransa aikana toiminut Warner Music Finlandin ja Kaiku Entertainmentin tuotantopäällikkönä (A&R Manager) sekä monien muiden tuotantojen projektipäällikkönä.

Ville Siuruainen
Ville "welho" Siuruainen on pohjanmaalta lähtöisin oleva ammattirumpali, jonka jälkeä on voinut kuulla tuhansilla keikoilla ja sadoilla raidoilla!

 

Opettajat:

Timo Kiprianoff on kitaristi ja musiikkipedagogi Kauhajoelta. Säveltelen biisejä ja keikkailen aktiivisesti eri kokoonpanoissa, laulajien taustoilla ja produktioissa tyylisuuntina rock, pop, jazz, folk ja klassinen musiikki. Opetan kitaran- ja bassonsoittoa sekä bändisoittoa Panula-opistossa ja eri musiikkioppilaitoksissa Etelä-Pohjanmaan alueella.

Tuomo Tiitinen on monipuolinen pianisti ja musiikinopettaja. Seinäjoella asuva Tuomo opettaa musiikkia Teuvalla ja keikkailee aktiivisesti freelancerina yksin ja eri kokoonpanoissa. Lisäksi hän on ansioitunut biisintekijä ja innokas tapahtumajärjestäjä. Koskettimien lisäksi kokemusta ja näkemystä löytyy runsaasti muistakin bändisoittimista.

Jussi "Rotta Rotterdam" Heiniluoma on pitkän linjan musiikintekijä. Mukavuusaluetta on rockmusiikki, mutta tuotantopuolella hän on sekaantunut jopa kone- ja iskelmämusaan. Eniten Jussi keikkailee koronattomana aikana The Black Light Theatre-bändinsä kanssa. Vahvimmat soittimet hänellä on kitara ja basso (laulua hän ei kehtaa mainita vahvaksi), mutta moniin muihinkin soittimiin hän on välillä sekaantunut: Esimerkiksi sellolla taittuu yhdellä kielellä Finlandian teema.

Timo Jouppi on Seinäjoelta syntyisin ja nykyisin jälleen asuu siellä. Pääsoitin on basso ja sitä hän on soittanut yli 30 vuotta erinäisissä kokoonpanoissa, pisimpään Exit-yhtyeessä ja vakiotuuraajana huumoriyhtye Rehupiiklesissä. Myös rumpujen, pianon ja kitaran opetus onnistuu. Bassonsoittoa Timo on opettanut yli kymmenen vuotta Lapuan Musiikkiopistossa. Nähdään leirillä!

Tiina Perkiö on Kauhajoella asuva musiikkipedagogi. Jousisoitinten lisäksi Tiina soittaa pianoa, kitaraa ja muitakin soittimia. Myös muskariopen sisäinen basisti nostaa voimallisesti päätään. Tiina opettaa Panula-opistossa, Ilmajoen musiikkiopistossa ja Kauhajoen kansalaisopistossa, minkä lisäksi hän toimii freelance-muusikkona erilaisissa kokoonpanoissa.

 

  • Tuomo Saikkonen - Mokoma
  • Osku Ketola - Elonkerjuu
  • Ville Siurulainen - DJ Welho

Alustava päiväohjelma soittajille (MA-TO)

10.00-11.30

Soittotunti

11.30-12.30

Lounas

12.30-13.30

Artistitapaaminen

13.30-15.00

Soitantaa

15.00-15.30

Välipala

15.30-17.00

Soitantaa

17.00

Päivän ohjelma loppuu.

Huom! Ohjelma voi muuttua.

Bändien päiväohjelma (KE-TO)

10.00-11.30

Soittotunti / sparrausta

11.30-12.30

Lounas

12.30-13.30

Artistitapaaminen

13.30-15.00

Soittotunti / sparrausta

15.00-15.30

Välipala

15.30-17.00

Soittotunti /sparrausta

17.00

Päivän ohjelma loppuu.

Huom! Ohjelma voi muuttua.

Päätöskonsertti

Leirin päätteeksi torstai 24.6.2021 järjestetään Salakarin rannassa päätöskonsertti, jonne kaikki leiriläisten vanhemmat ja sukulaiset ovat tervetulleita. Konsertti alkaa klo 18 ja kestää vähintään tunnin. Konsertti on kaikille avoin ja maksuton.
Konsertin aikana rannalla palvelee kioska, josta voi ostella kaffetta, makkaraa, sekä Nummirock tuotteita.

Leiriläiselle on torstaiksi varattu toinenkin ruokailu.

Missä Nummirock Bändileiri järjestetään?

Nummirockin bändileiri järjestetään Kauhajoen Nummijärvellä, Salakarin tiloissa idyllisissä Nummirockin maisemissa juuri ennen juhannusvestivaalia.
Salakari, Nummijärventie 385, 61910 Nummijärvi

Näytä kartta suurempana

Lisätietoja leiristä

Bändileiristä lisätietoja antaa Tero Viertola, tero@nummirock.fi tai puhelimitse 050 375 9010

Bändileirin sisällöstä lisätietoja antaa Panula-opiston rehtori Niina Kiprianoff, Niina.Kiprianoff@kauhajoki.fi, 040 184 0113

-