-

Nummirock Bändileiri 2024

Perusfaktaa bändileiristä

Nummirock järjestää jo kolmannen bändileirin tuleville muusikoille 17.-19.6.2024!

Juhannusviikolla Kauhajoen Nummijärvellä musisoidaan kolmannen kerran lapsille ja nuorille (11v.-) suunnatun musiikkileirin voimin. Nummirock järjestää yhdessä Panula-opiston kanssa leirin nuorille muusikoille, joilla on jo entuudestaan jonkin verran soittotaustaa.

Leiri järjestetään Nummirockin legendaariseksi muodostuneella maaperällä Seurantalo Salakarin tiloissa. Kolmipäiväisen leirin päätteeksi leiriläiset pääsevät esiintymään Nummirockin Inferno-stagella. Samalta lavalta rokataan Nummirock festivaali myöhemmin viikonloppuna, joten puitteet ovat sen mukaiset!

Osallistumismaksuun sisältyy ruokailut (lounas, välipala). Kerrothan ruoka-allergioista hakulomakkeessa. Leirillä ei ole majoittumismahdollisuutta.

 

Artistivieraat

Noora Louhimo Battle Beastin ja Noora Louhimo Experiencen keulahahmona tunnettu solisti saapuu Nummirockin musaleirille 18.6. pitämään nuorille SING LIKE A BEAST -esiintymis-workshoppia. Nuoret saavat etuoikeuden kuulla hyvän esiintymisen saloista, yleisön haltuun ottamisesta sekä oman lava-hahmon kehittelystä. Miten bändin kanssa hioa muista erottuva ja omintakeinen show sekä mitkää ovat ensiaskeleet kohti esiintyvän taiteilijan uraa.

Jonathan Timonen

Keskiviikkona uransa ponnahduslaudasta kertoo Voice of Finland kisassa loppumetreille kisannut kauhajokinen Jonathan Timonen. Jonathan osallistui historian ensimmäiselle Nummirock bändileirille itsekin.

 

Opettajat

Jussi Lahtinen on pitkänlinjan muusikko ja musiikin opettaja. Hänellä on kattava kokemus keikkamuusikkona, sessiosoittajana sekä pedagogina toimimisesta. Hänen pääsoittimensa on rummut, mutta taitava mies taitaa myös muiden bändisoitinten soiton ja opetuksen.

Maxim ”Masho” Nikitin on soittanut kitaraa noin 24vuotta. Toisina soittimina on rummut, basso, synat, laulu ja vähän puhallin soittimia.
Masho opettanut kitaraa 15-vuotiaasta asti ja kansalaisopistolla kaikkia muitakin soittimia nelisen vuotta.
Masholla on kaksi koiraa ja hän on aika liikkuvaa sorttia. Kaikki musiikki on parasta!

Tino Virtaniemi on 25 vuotias muusikko Seinäjoelta, ja hän vaikuttaa Soundwave Explosion ja Who Stole The Lipstick nimisissä bändeissä. Tino valmistui 2019 Jyväskylän Gradialta muusikoksi pääinstrumenttinani kitara ja on toiminut siitä lähtien Seinäjoen kansalaisopiston opettajana sekä freelancerina. Tino soittaa kaikkia bändisoittimia, joista kitaraa ja rumpuja kuitenkin kirkkaasti parhaiten.

Tiina Perkiö on Kauhajoella asuva musiikkipedagogi. Jousisoitinten lisäksi Tiina soittaa pianoa, kitaraa ja muitakin soittimia. Myös muskariopen sisäinen basisti nostaa voimallisesti päätään. Tiina opettaa Panula-opistossa, Ilmajoen musiikkiopistossa ja Kauhajoen kansalaisopistossa, minkä lisäksi hän toimii freelance-muusikkona erilaisissa kokoonpanoissa.

Osallistuminen

Voit hakea mukaan bändileirille, kun sinulla on jostain soittimesta tai laulusta jo kokemusta ja haluat saada lisää kokemusta bändissä soittamisesta/laulamisesta. Bändileirille valituista soittajista/laulajista muodostetaan bändi/bändejä, jotka esiintyvät Nummirockin Inferno -lavalla keskiviikkona 19.6. klo 18:00 alkaen. Ovet alueelle aukeavat klo 17:00.

Osallistumismaksu on 130 eur/hlö. Osallistumismaksu sisältää ruuan (3 pv), opetuksen ja materiaalit.

Bändileirille otetaan mukaan 24 soittajaa/laulajaa hakemusten perusteella. Eli ilmoittautuminen ei suoraan takaa paikkaa bändileirille.

Haku bändileirille on auki ma 27.5. - su 09.6.2024 välisenä aikana.

 

Loppukonsertti Livenä!

Bändileirille osallistujat pääsevät soittamaan legendaarisella Nummirockin Inferno -lavalla, joka sijaitseen tapahtuma-alueen rannalla!
Täydellinen festarisetuppi Inferno -lavalla takaa jokaiselle nuorelle muusikolle ikimuistoisen elämyksen. Katso 2021-Bändileirin Loppukonsertti

Alustava päiväohjelma soittajille (MA-KE)

10.00-11.30

Soittotunti

11.30-12.30

Lounas

12.30-13.30

Soitantaa/Artistitapaaminen

13.30-15.00

Soitantaa

15.00-15.30

Välipala

15.30-17.00

Soitantaa

17.00

Päivän ohjelma loppuu.

Huom! Ohjelma voi muuttua.

Päätöskonsertti

Leirin päätteeksi keskiviikkona 19.6.2024 järjestetään Salakarin rannassa päätöskonsertti, jonne kaikki leiriläisten vanhemmat ja sukulaiset ovat tervetulleita. Konsertti alkaa klo 18 ja kestää vähintään tunnin. Konsertti on kaikille avoin ja maksuton.
Konsertin aikana rannalla palvelee Relaamo -kahvila, josta voi ostella kaffetta, pikkusuolaasta, sekä Nummirock tuotteita.

Loppukonsertin vierailijat voivat parkkeerata autonsa festivaalin päiväparkkiin, joka sijaitsee n. 200m ennen festavaalialueella Kauhajoen keskustasta päin tullessa tien oikealla puolella. Festivaalialueelle ajaminen ei ole sallittua.

Leiriläiselle on keskiviikoksi varattu toinenkin ruokailu.

Missä Nummirock Bändileiri järjestetään?

Nummirockin bändileiri järjestetään Kauhajoen Nummijärvellä, Salakarin tiloissa idyllisissä Nummirockin maisemissa juuri ennen juhannusvestivaalia.
Salakari, Nummijärventie 385, 61910 Nummijärvi

Näytä kartta suurempana

Lisätietoja leiristä

Bändileiristä lisätietoja antaa Tero Viertola, tero@nummirock.fi tai puhelimitse 050 375 9010

Bändileirin sisällöstä lisätietoja antaa Panula-opistolta Timo Kiprianoff, timo.kiprianoff@kauhajoki.fi, 040 536 5028

Panula-opisto

Bändileiri on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Kauhajoella ja Suupohjan alueella toimivan Panula-opiston kanssa.

 

-