-

Lepoloota

Festarikoti vailla vertaa!

Viime vuonna hyväksi todetut Lepoloodat ovat tänäkin vuonna vuokrattavina koko tapahtuman ajaksi.
Vuokrattavana on 4 neljän ja ainakin 6 kahden hengen Lepolootaa festarivieraittemme riemuksi! Lepolootakylä sijaitsee parhaalla paikalla tapahtuma-alueeseen nähden, eli ihan pääportin vieressä metsäleirinnän puolella olevalla nurmikentällä. Alue on aidattu ja alueella on jatkuva päivystys.

2m x 4m kokoisen Lepoloodan 440 euron vuokrahintaan kuuluu kaksi 120cm leveää sänkyä, joissa patja ja lakanat. Pienemmän 2m x 3m kokoisen Lepoloodan 340 euron vuokrahintaan kuuluu yksi 120cm leveää sänkyä.
Vaihtoehtona on käyttää omaa makuupussia tai vuokrata sänkyihin myös täkit ja tyynyt koko viikonlopuksi. Lepoloodat on varustettu pöydällä, valaisimellä ja sähköpistorasialla, lisäksi loodan ovi on lukittavissa.
Lepoloodan vuokra on maksettava etukäteen, mikäli maksu ei näy tilillä 4 arkipäivän kuluessa maksuohjeiden lähetyksen jälkeen, vapautuvat maksamattomat lepoloodat seuraaville varaajille.

LEPOLOODAN VARAUS

Lepoloodan voi varata ainoastaan koko tapahtuman ajaksi, eli neljäksi päiväksi (22.-26.6.). Varatun Lepolaatikon varausaika alkaa keskiviikkona 22.6. klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 26.6. klo 12.00, jolloin loota pitää olla tyhjä omista tavaroista ja oman Lepoloodan ympäristö tulee olla siistittynä salleiseksi kuin se oli saapuessasi. Mikäli kuitenkin poistut lepolodaltasi aikaisemmin, tulee siitä sopia alueen päivystäjän kanssa, että on paikalla tarkistamassa lepoloodan kunnon.

Lepolootasi tarkistetaan avainten palautuksen yhteydessä. Ja mikäli Lepoloota tai sen varusteille on aiheutunut vahinkoja, on lepoloodan vuokraaja korvausvelvollinen aiheutuneista vahingoista.

Lepoloodan voit varata ainoastaan TÄSTÄ.

VARAUKSEN PERUMINEN

Ilmoitathan peruutuksista osoitteeseen info (ä t)nummirock.fi. Nummirock varaa itselleen oikeuden muuttaa tai peruuttaa vuoroja.

 

Lepoloota

8
Liput - Tickets Liput - Tickets

-